OMNIA csm husi tenis

15 elevi hușeni au fost premiați la județeana de Științe Socio-Umane

martie 10th, 2016 | de H PS
15 elevi hușeni au fost premiați la județeana de Științe Socio-Umane
Educatie

Elevii școlilor din Huși au participat sâmbătă, 5 martie la Olimpiada de Științe Socio-Umane, întorcăndu-se acasă cu laude și premii importante.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La Educație Civică, Teodora Savin şi Miruna Zgăvârdici, eleve în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”, au obtinut ambele nota de 9,60 si desigur, premiul I.

De asemenea, șase eleve din Huşi: Maria Girigan, Teona Marta, Melania Badea, Măriuca Bianca Patraş ( Şcoala Gimnazială “Anastasie Panu” ) alături de Maria Calancea şi Cosmina Iolea ( Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” ) au obtinut premiul III cu note cuprinse intre 9,00 şi 9,20.

La Economie, Francisca Teodora Şelaru, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Cuza Vodă” a obținut premiul I, calificandu-se la faza naţională cu nota 9,10.

La Logica, Iuliana Gheorghiu, elevă în clasa a X-a la Colegiul “Cuza” a obținut premiul I cu nota 9,50, calificându-se la faza naționala. Cosmina Andra Adochiţei, elevă în clasa a XII-a la Colegiul “Cuza Voda”, a obtinut premiul III cu nota 8,50 alaturi de Laura Diana Benea, elevă în clasa XI-a la Colegiul “Cuza Voda”, care a obtinut o menţiune cu nota 7.60.

La Cultura Civică, Laura Pascal şi Andreea Carina Solomon, eleve în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”, au obținut premiul I, cu nota  9,50, calificându-se la etapa naționala.

La Psihologie, Diana Iuliana Marina, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Cuza Vodă”, obținut o mențiune nota 7,60.

Comments

comments