OMNIA csm husi tenis

2 sedinte ale Consiliului Local Husi intr-o singura saptamana!

aprilie 24th, 2018 | de Husi Pe Surse
2 sedinte ale Consiliului Local Husi intr-o singura saptamana!
Local

Aleșii locali hușeni se vor întâlni, în această săptămână, de două ori. Prima întâlnire a avut loc ieri, la ora 8, când primarul Ioan Ciupilan i-a convocat pe consilieri într-o ședință extraordinară care are pe ordinea de zi trei subiecte.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Cea de-a doua întâlnire va avea loc joi, 26 aprilie, de la ora 15, când Consiliul Local (CL) a fost convocat în ședința ordinară pe această lună. Aleșii vor avea de analizat și votat 31 de puncte, cu tot cu “Diverse”.

Printre cele mai importante subiecte ce vor intra în dezbatere se numără cel privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor, aprobarea cuantumului taxei de concesionare loc de înhumare și a taxelor ce se vor utiliza pentru serviciile funerare practicate în cimitirele aflate în administrarea CL Huși, a tarifelor utilizate la Centrul Public de Desfacere, a taxei speciale de salubrizare, a altor taxe speciale, a tarifelor de bază lunare pentru închirierea terenurilor și spațiilor din domeniul public și privat al orașului, precum și a taxei de concesionare a terenurilor.

Sursa: <<obiectivvaslui.ro>>

 

 

Comments

comments