OMNIA csm husi tenis

Cererile a 3 cadre didactice din Huși au fost validate privind menținerea în activitate ca titular după vârsta de pensionare.

februarie 3rd, 2016 | de Husi pe surse
Cererile a 3 cadre didactice din Huși au fost validate privind menținerea în activitate ca titular după vârsta de pensionare.
Local

Cadrele didactice care au implinit varsta de pensionare dupa 1 septembrie 2015 si care au dorit prelungirea activitatii la catedra si-au depus cererile la secretariatele unitatilor de invatamant la care sunt incadrati. In urma acestora, pe 3 februarie cererile cadrelor didactice au fost validate în Consiliul de Administrație al şcolii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Din 65 de cereri inscrise din tot judetul, 3 cadre sunt din Husi, toate 3 fiind validate. Cadrele didactice pentru care s-au validat cererile prvind mentinerea in activitate ca titular in functia didactica peste varsta de pensionare in anul scolar 2016-2017.

La menţinerea în activitate ca titular, în funcţia didactică până la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportată la data de 1 septembrie 2016, în anul şcolar 2016-2017 educatoare Antofi Didina Sc. Gimn. “M. Sadoveanu” Husi educatoare invatator Idriceanu Elena Sc. Gimn. “Ion Creanga” Husi invatator invatator Gadei Lidia Sc. Gimn. “Mihail Sadoveanu” Husi invatator.

Cadrele didactice care împlinesc au implinit vârsta de pensionare la 1 septembrie 2015 şi care doresc prelungirea activităţii la catedră trebuie să depună cereri la secretariatele unităţilor de învăţământ la care sunt încadraţi.

Aceste institutii au intocmit liste cu personalul didactic titular care îndeplineşte condiţiile de pensionare, dar şi cu cei care solicită pensionare anticipată.

Comments

comments