OMNIA csm husi tenis

30 mai 2019 – Ziua Direcției Generale Anticorupție

mai 30th, 2019 | de Husi Pe Surse
30 mai 2019 – Ziua Direcției Generale Anticorupție
Local

Astăzi, 30 mai a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, în parteneriat cu Instituția Prefectului Vaslui și Servicul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au organizat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, o activitate de prevenire anticorupție cu prilejul împlinirii a 14 ani de la înființarea Direcției Generale Anticorupție.
Cu acest prilej, au fost înmânate cetățenilor care au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei Albița pliante cu atribuțiile Direcției Generale Anticorupție, precum și cu linia Call Center a Direcției Generale Anticorupție 0800.806.806.
De asemenea, cetățenilor au primit și un chestionar denumit simbolic “5 momente de sinceritate” prin care li s-a cerut să răspundă, sub protecția anonimatului, la 5 întrebări referitoare la fenomenul corupției.
Reamintim faptul că, cetățenii pot face sesizări din domeniul de competență al D.G.A la adresa de e-mail [email protected], telefonic la 0235/303.282 sau la sediul S.J.A. Vaslui, din municipiul Vaslui, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 25.

Comments

comments