OMNIA csm husi tenis

60% dintre francezi nu doresc ca țara lor să primească refugiați!

martie 7th, 2016 | de H PS
60% dintre francezi nu doresc ca țara lor să primească refugiați!
Extern

Potrivit unui sondaj publicat sâmbătă de Dimanche Ouest France, mai mult de jumătate din populația franceză ( 60 %  ) se declară împotriva repartizării între tările Uniunii Europene a refugiaților care ajung pe tărmurile elene și italiene și nu doresc ca Franța să primească o parte dintre acești refugiați.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Față de anul trecut, cifra s-a redus considerabil ( de la 68 % la 60 % ) arătând că o parte din cetățenii francezi și-au schimbat părerea. Sondajul, elaborat de institutul Ifop, relevă că 77% dintre francezi consideră că printre solicitanții de azil care sosesc în Europa există și teroriști. În plus, 73% dintre cei chestionați cred că primirea de refugiați va genera sosirea de noi imigranți, iar 61% consideră că în Franța există deja multe persoane de origine străină, cu toate că 53% consideră că este de datoria Franței să-i primească pe cei care fug din calea războiului.

27 % dintre cetățenii francezi consideră că imigranții reprezintă o oportunitate pentru stimularea creșterii economice a tării gazdă iar 27 % susțin că Franța dispune de mijloacele economice și financiare necesare sprijinirii solicitanții de azil.

Comments

comments