OMNIA csm husi tenis

Absolvenții învățământului hușean (liceal și profesional) vor plăti pentru susținerea examenului necesar finalizării studiilor. Vezi condițiile!

februarie 14th, 2016 | de Husi pe surse
Absolvenții învățământului hușean (liceal și profesional) vor plăti pentru susținerea examenului necesar finalizării studiilor. Vezi condițiile!
Local

Absolventii invatamantului preuniversitar husean (liceu) se pot inscrie si pot sustine examenele de finalizare a studiilor, in sesiunile anului scolar 2015-2016, conform reglementarilor Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice privind organizarea si desfasurarea acestor examene.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pentru sustinerea examenului de bacalaureat candidatii din promotiile anterioare , care au sustinut de cel putin doua ori examenul si care se prezinta la toate probele de bacalaureat trebuie sa achite suma de 240 lei.

In celelalte cazuri, stabilirea sumei de plata pentru candidatii din promotiile anterioare, care au sustinut in sesiunile anterioare de cel putin doua ori examenul se face diferentiat, in functie de numarul de probe pe care le sustine candidatul, luandu-se in calcul toate cheltuielile necesare examinarii fiecarui candidat.

Pentru absolventii Colegiului Agricol „D.Cantemir” si a Grupului Scolar Tehnic „Sf.Ecaterina”:

Pentru sustinerea examenelor de certificare a calificarii profesionale/ de atestare a competentelor profesionale absolventii invatamantului liceal, filierele vocationale si tehnologica, care au sustinut in sesiunile anterioare de cel putin doua ori examenul de certificare a calificarii si care se prezinta la examen trebuie sa achite o taxa de 50 lei.

 

 

 

 

Comments

comments