OMNIA csm husi tenis

UPDATE Accident rutier grav la Husi , o femeie transportata la Vaslui pentru investigatii

iulie 28th, 2015 | de Husi Pe Surse
UPDATE Accident rutier grav la Husi , o femeie transportata la Vaslui pentru investigatii
Local

UPDATE 30 iulie : PRECEDENT PERICULOS… Cazul politistului de frontierã, Andrei Andrunache, care a zdrobit un copil pe trotuar, pãrãsind, fãrã remuscare, locul accidentului, pentru ca, imediat, sã vinã la fata locului sotia acestuia, asumându-si, în fals, toatã tragedia, a servit drept model si pentru alti huseni, ajunsi într-o situatie trasã parcã la indigo! În seara de 28 iulie, pe strada “Cãlãrasi”, din municipiul Husi, o femeie si un copil de 12 ani au fost loviti de o masinã, condusã, conform martorilor oculari, de un bãrbat bãut, Ion Enache, din relatãrile acestora, care a dispãrut îndatã de la locul faptei. În timp ce Ambulanta a dus victimele la spital, în zonã si-a fãcut aparitia masina care a izbit victimele, dar la al cãrei volan era… o doamnã! Femeia, sotia lui Enache, a pretins, inclusiv în fata politistilor, cã ea ar fi comis accidentul. Oamenii legii nu au fost asa usor de convins. I-au luat în seamã declaratia femeii, dar au întreprins cercetãri amãnuntite în acest caz. Dacã fetita de 12 ani a scãpat doar cu rãni usoare, femeia de 36 de ani a fost grav lovitã, la nivelul capului, în urma impactului rãmânând aproape fãrã danturã

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Citeste mai mult pe vremeanoua.ro

28 iulie

Accident rutier pe o strada din muncipiul Husi. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost acrosate de catre un autoturism, soferul parasind imediat locul faptei. De urgenta la fata locului s-au deplasat echipaje ale ambulantei care au transportat doua persoane (femeie si copil) la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi.

Femeia acrosata de catre autoturism a fost preluata de catre cadrele medicale husene, aceasta fiind diagnosticata cu TCC acut, politraumatizata, contuzie faciala dreapta (ii lipsesc cativa dintii). Medicul de garda de la sectia de chirurgie, senatorul-medic Nelu Tataru, a decis ca femeia sa fie transferata la Vaslui pentru investigatii amanuntite. O alta victima a acestui  accident, o minora care se afla pe o bicicleta, a fost  ranita usor la picior.

Citeste mai mult pe bzv.ro

 

Comments

comments