OMNIA

ACCIDENT RUTIER in apropiere de Husi – pe raza comunei Drânceni

august 10th, 2017 | de Husi Pe Surse
ACCIDENT RUTIER in apropiere de Husi – pe raza comunei Drânceni
Local

Doi tineri în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, au suferit vătămări corporale urmare a implicării lor într-un accident de circulaţie care a avut loc aseară pe raza comunei Drânceni.

Aseară, la ora 21.28  poliţişti din cadrul Serviciului  Rutier Vaslui, au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Drînceni, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a două persoane.

La locul producerii accidentului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului  Rutier Vaslui, care, din primele cercetări au stabilit următoarele:

A.Andrei în vârstă de 22 de ani, din comuna Drînceni, conducea autoturismul pe DN 24 B, pe raza localității Rîșești, din direcția Huși către Albița, iar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 18 ani, din comuna Drînceni, pasager în autoturism. Acesta a fost transportat inițial la Spitalul municipal Huși unde a fost diagnosticat cu ”politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial, contuzie gleznă, plăgi escoriate”, iar ulterior a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Iași. De asemenea, conducătorul auto a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio-facial, contuzie toracică, contuzie cervicală, fractură cu mica deplasare epifiza radius, plăgi escoriate”. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
În cauză  s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă , poliţiştii rutieri urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Comments

comments