OMNIA csm husi tenis

Accident rutier pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Husi

ianuarie 28th, 2020 | de Husi Pe Surse
Accident rutier pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Husi
Local

Un eveniment rutier a fost provocat in urma cu scurt timp de un sofer al unui autoturism marca Daewoo Cielo, pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Husi, in apropiere de statia Lukoil. Conducatorul auto a pierdut controlul asupra directiei de mers si a acrosat un stalp de pe trotuar . Nicio persoana nu a fost ranita .

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

SURSA: BZV.RO 

AMINTIM: ​Abordarea unui drum cu serpentine prezinta multe riscuri chiar si pentru soferii experimentati. Conditiile meteorologice, starea precara a unor drumuri, lipsa unor marcaje, toate acest elemente pot provoca insecuritati la volan. Nu trebuie omis si faptul ca in majoritatea scolilor de soferi nu se invata si partea practica de abordare a unor succesiuni de curbe. Accidentele produse pe DN1, de exemplu, un drum national extrem de circulat in timpul weekend-ului, au mai multe cauze, printre care viteza sau depasirile ilegale in curbe, unde viziblitatea este extrem de redusa.

O statistica a CNADNR din 2010, arata ca doar pe 3,6 kilometri de sosea, in sectorul cuprins intre centura Bucurestiului si Otopeni, circulau in medie 54.134 de vehicule pe zi. Ca sa aveti informatia completa, va prezentam si o statistica a Politiei Rutiere care arata ca in perioada cuprinsa intre 1999 si 2011, in cele 85 de puncte negre – zonele in care se intampla frecvent accidente rutiere grave, de pe DN1 au murit 374 de oameni.

Datele prezentate mai sus arata, asadar, cat de importanta este prudenta pe un drum intens circulat, care nu este, insa, o sosea in regim de autostrada.

Cel mai important lucru, aplicabil in orice situatie atunci cand ne aflam la volan, ramane adaptarea vitezei la conditiile de drum.

Comments

comments