OMNIA csm husi tenis

Achiziționează-ți acum un pachet de vacanță la promoție cu un împrumut rapid nebancar

februarie 1st, 2021 | de husipesurse
Achiziționează-ți acum un pachet de vacanță la promoție cu un împrumut rapid nebancar
Lifestyle

Potrivit zicalei „fă-ți iarna car și vara sanie”, e de preferat ca programarea concediului din vară să fie făcută cu jumătate de an înainte. În acest fel poți obține însemnate avantaje, unul dintre acestea fiind prețul foarte scăzut pentru pachetul de vacanță ales. Este binecunoscut faptul că pentru ofertelor de tip „early booking“, discountul poate ajunge până la 40% din costul real al vacanței. Așadar, poți contracta o vacanță exotică la un preț convenabil, care să nu te ardă la buzunare.

De asemenea, un alt avantaj al achiziționării respectivei vacanțe din timp este tocmai certitudinea că ți-ai asigurat concediul unde și când vrei tu. Și aceasta pentru că știm cu toții ce nebunie presupune contractarea unui pachet de vacanță în plin sezon. Dincolo de faptul că prețurile pur și simplu explodează, cu greu poți să-ți faci o rezervare, mai peste tot fiind ocupat. Și uite-așa se acumulează nervi, stres și timp pierdut când totul ar putea fi rezolvat foarte simplu, cu câteva luni bune înainte și la un preț rezonabil.

Toate bune și frumoase, până aici, dar rămâne totuși cea mai importantă problemă, și anume achitarea pachetului turistic mult dorit. După cum bine știți, iarna este un anotimp mai scump prin prisma cheltuielilor cu facturile la utilități, cu Sărbătorile de iarnă și cadourile aferente. Iar dacă mai adăugăm în peisaj și câteva escapade la munte, de weekend, cam bate vântul în portofel, așa că nu pare deloc realizabil visul concediului de vară. Din fericire, acest lucru este mai simplu decât pare și vă puteți realiza visul cu ajutorul unui împrumut rapid nebancar.

Vacanță exotică la promoție cu un credit de nevoi personale

Și totuși, aceeastă idee ar putea fi privită cu reticență deoarece cu toții știm cât de anevoioasă poate fi obținerea unui împrumut bancar. Iar dacă mai ai și alte credite în derulare, aceasta ar putea fi o misiune imposibilă. În cazul de față însă nici nu aveți nevoie să treceți pragul vreunei bănci, ci puteți face asta apelând la o instituție financiară nebancară (IFN). Iar pentru a împrumuta bani de la un IFN, de un real ajutor vă este site-ul creditdoctor.ro, cu ajutorul căruia compari și găsește cea mai bună variantă de împrumut. Așadar, este foarte simplu să obții un credit fulger aprobat online pentru a-ți face cadou o vacanță deosebită la un preț accesibil. Ceea ce trebuie să știți despre aceste IFN-uri este că practică o dobândă mai ridicată față de bănci, însă condițiile de aplicare sunt foarte lejere.

Astfel, marea majoritate a acestor instituții care acordă împrumuturi vă cer doar să aveți un venit minim garantat de doar 300 lei/lună. Banii de care aveți nevoie îi obțineți relativ repede, în 24-48 ore, iar în unele cazuri chiar în aceeași zi de la aprobarea dosarului. Totuși, trebuie să țineți cont că aceste IFN-uri practică dobânzi mai ridicate, astfel că dacă doriți rambursarea sumei împrumutate pe parcursul a câteva luni, trebuie să luați în calcul câteva aspecte. În primul rând, alegeți instituția financiară nebancară care vă oferă cele mai bune condiții de creditare, respectiv cea mai mică dobândă. Și nu în ultimul rând, citiți cu atenție contractul pentru a nu exista anumite taxe ori comisioane ascunse.

La urma urmei, decizia de a împrumuta de la o astfel de instituție îți aparține în totalitate. Astfel, dacă nu ai siguranța că vei putea plăti în timp util banii împrumutați pentru concediul de vis, poți risca să te confrunți cu o perioadă de coșmar destul de îndelungată, prin prisma datoriilor acumulate.