OMNIA

Actiune marca “Solidar” in comuna Berezeni

noiembrie 6th, 2017 | de Husi Pe Surse
Actiune marca “Solidar” in comuna Berezeni
Local

In ziua de 2 noiembrie, voluntarii Asociației „Solidar”  au vizitat 15 familii cu aproximativ 60 copii în comuna Berezeni. Precizăm că această comună este una din cele mai mari din județul Vaslui având o populație 4780 locuitori.

Aici au întalnit copiii zâmbitori, zburdalnici și cu multă voie bună. Fiind săptămâna de vacanță i-au găsit acasă pe cei mai mulți dintre ei primindu-i cu mare bucurie atât copiii cât și adulții. Unii le-au cântat, alții le-au spus poezii, mulți iau îmbrățișat iar alții mai timizi doar  au zâmbit tinându-se strâns de haina mamei.Voluntarii au dus pachete consistente constând în obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte atât pentru copii cât si pentru adulti.La copii le-au dus și rechizite, cărți de citit și de colorat, atlase și multe dulciuri.

Voluntarii au fost însoțiți de d-l Anfon Mihai- viceprimarul comunei Berezeni, de d-l Andone Nelu care le-a oferit transportul darurilor, de d-na înv. Chirica Crina care le-a pus la dispoziție lista cu familii și de d-le educ . Andon Dorina și Nedelcu Ioana.

Voluntarii implicați și care au pus suflet ca aceasta acțiune să fie dusă la bun sfârșit au fost: Maria Parfene, Elena Arsene, Diana Popa, Laura Pascal, Lorena Sanduta, Sabina Mocanu, Mițu Popa si Anton Florin.Această echipă harnică a sortat bunurile primite, a format coletele pentru fiecare familie în parte funcție de componența acestora, a ajutat la încărcarea coletelor și distribuirea acestora, totul sub coordonarea d-nei Parfene Laura-Nicoleta, șefa Filialei Huși a asociației.

DSC_0112

Comments

comments