OMNIA csm husi tenis

Activitate metodico-științifică în cadrul Cercului Pedagogic Nr.1 Huși

martie 24th, 2016 | de H PS
Activitate metodico-științifică în cadrul Cercului Pedagogic Nr.1 Huși
Local

Ieri, 23 martie 2016, la Grădinița cu Program Prelungit Nr.10 Huși s-a desfășurat activitatea Cercului Pedagogic Nr.1 pe zonă Huși având că responsabil pe doamnă Bobarnat Gabriela. Au participat educatoarele de la Grădinițele Nr. 4, 7, 10 , 12 și 13 din orașul Huși precum și din comunele arondate: Botesti, Tătărani, Crețești, Oltenești, Stanilesti, Lunca Banului, Vetrisoaia. 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Tema cercului a fost ” Cunoașterea ,observarea și evaluarea copilului în grădinitele de copii”(exemple de utilizare eficientă a instrumentelor promovate de MENCS). Activitatea demonstrative a avut loc la grupa mare A și a fost susținută de doamna educatoare Butnaru Cristina iar referatul de către doamna educatoare Calancea Alina.

Doamna educatoare Butnaru Cristina a susținut activitatea integrată ”Surprizele Primaverii” la finalul căreia copiii au dansat un dans popular ”Hora Moldovenesca”. În cuvântul luat de către doamnele educatoare prezente, a fost apreciat spațiul educațional, activitatea demonstrativa atât pentru proiectare și desfășurare cât și pentru materialul didactic utilizat precum și prestația copiilor de grupa mare care au fost activi, participând cu plăcere și interes la lecție. Personal, felicit tot colectivul unității noastre pentru implicarea în buna desfășurare a zilei de azi.” – a precizat Alina Calancea, directorul Grădiniței cu PP. Nr.10 Huși.

Comments

comments