OMNIA csm husi tenis

Activităţi de prevenire a infracţionalităţii juvenile la Colegiul Agricol „D.Cantemir” Huşi

martie 4th, 2016 | de Husi pe surse
Activităţi de prevenire a infracţionalităţii juvenile la Colegiul Agricol „D.Cantemir”  Huşi
Local

La iniţiativa Poliţiei municipiului Huşi, în data de 03.03.2016, în intervalul orar 11.00 – 13.30, la Liceul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huşi s-a desfăşurat o activitate pe linia prevenirii infracţionalităţii juvenile, activitate la care a fost invitată să participe, alături de Poliţia de Proximitate şi Gruparea de Jandarmi Huşi, în premieră, şi Poliţia de Frontieră a judeţului Vaslui.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La activitate au fost prezenţi aproximativ 40 de elevi din cadrul a patru licee / grupuri şcolare din municipiul Huşi, însoţiţi de opt cadre didactice.
Cei doi reprezentanti ai Poliţiei de Frontieră au prezentat aspecte teoretice şi practice privind locul şi rolul poliţiştilor de frontieră în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere, ajutaţi fiind de un film documentar privind principalele acţiuni operative, precum şi de fotografii reprezentative de la cele mai valoroase capturi ale poliţiştilor de frontieră vasluieni în zona de competenţă: autoturisme declarate furate în state ale U.E., ţigări de contrabandă, substanţe interzise, bunuri contrafăcute şi treceri frauduloase ale frontierei de stat.

Reprezentanţii structurilor de poliţie şi jandarmii au prezentat activităţi specifice desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii delicvenţei juvenile.
Temele de actualitate prezentate, participarea activă a copiilor la discuţii, soluţiile pe care aceştia au încercat să le ofere la situaţiile concrete prezentate au determinat reprezentanţii tuturor instituţiilor prezente să considere activitatea un real succes.

Comments

comments