OMNIA csm husi tenis

Activitățile de Ziua Colegiului Național „Cuza Vodă” :

ianuarie 20th, 2016 | de Husi pe surse
Activitățile de Ziua Colegiului Național „Cuza Vodă” :
Cultural

Pe 24 ianuarie se sarbatoreste pe langa  Ziua Unirii Principatelor, si  Ziua Colegiului National” Cuza Voda” din Husi. Dat fiind faptul ca in acest an, 24 ianuarie este duminica, activitatile pregatite pentru aceasta ocazie se vor desfasura vineri 22 ianuarie 2016.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

In fiecare an, la sfarsitul lunii ianuarie, Colegiul National „Cuza-Voda” organizeaza diferite activitati pentru a marca zilele scolii, implicit pe marele om, Alexandru Ioan Cuza. Atat bobocii, cat si elevii in an terminal se pregatesc pentru a serba evenimentul.

In randul organizatorilor se numara si domnii profesori, care sustin munca elevilor si ii motiveaza sa fie activi in cadrul acestor activitati.

In ziua de vineri, 22 ianuarie toti elevii vor serba zilele scolii. Pe langa concursuri de cultura generala,de istorie, dar si de improvizaţie, elevii Colegiului National „Cuza-Voda” vor viziona filme pe diferite teme. De asemenea, vor fi reprezentatii artistice, tombole, scenete cu tematica istorica, un simpozion, dar si prezentarea cartii doamnei Lina Codreanu, „Proprietarii de amintiri”.

Ziua festiva se va termina cu concursul „Real vs Uman”, ce se va desfasura la Sala de Conferinte a Primariei, incepand cu orele 14:00

Comments

comments