OMNIA csm husi tenis

Ajutor în prag de sărbători ! GALERIE FOTO

decembrie 24th, 2015 | de Husi pe surse
Ajutor în prag de sărbători ! GALERIE FOTO
Local

La inceputul lunii decembrie, tinerii din cadrul Parohiei „Sf. Anton de Padova”, dar si cei ortodocsi, au inceput o campanie de confectionare de coronite din brad. Pret de o luna, ei au pus suflet in ceea ce au facut si s-au daruit, pentru a le comercializa, iar cu banii sa ajute familii nevoiase. Fiecare a adus cetina, iar tinerii, din banii lor, au cumparat globulete si materialele necesare confectionarii coronitelor.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Din banii obtinuti, tinerii au cumparat cadouri pentru o familie cu o situatie financiara precare,dar si pentru opt batrani. Ajutorul a constat in alimente perisabile, mancaruri traditionale de Craciun, dar si cozonaci.

Actiunea de impartire a pachetelor s-a desfasurat luni, 21 decembrie, in prag de sarbatori, pentru a presara in suflet oamenilor nevoiasi un strop de fericire.

„Cea mai importantă regulă de Crăciun este caritatea. Cu o lună în urmă, alături de tinerii voluntari, am început o activitate în scop caritabil. Prin aceasta, am confecționat coronițe din brad, dar și ornamente de Crăciun. Din banii strânși prin vânzare, am vizitat bătrânii comunității și le-am dus pachete. Ne bucurăm enorm când ii vedem pe cei de lângă noi fericiți și că simt și ei că este Crăciunul. Așteptăm anul viitor și alți tineri binevoitori să ne ajute și să ne susțină în ceea ce facem.” Ioana Virna, initiator proiect

 

GALERIE FOTO:

Comments

comments