OMNIA csm husi tenis

Albita: Fără documente valabile, la volan

ianuarie 6th, 2019 | de Husi Pe Surse
Albita: Fără documente valabile, la volan
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 01 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova Sergiu P., în vârstă de 48 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că Sergiu P. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile „ B și C” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară și categoria „BE”.

Cu privire la cele constatate Sergiu P. a declarat a condus ansamblul de vehicule pe drumurile publice deși avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Comments

comments