OMNIA csm husi tenis

Alegem ANVELOPE NOI sau Anvelope Second-hand ?

martie 22nd, 2021 | de husipesurse
Alegem ANVELOPE NOI sau Anvelope Second-hand ?
Lifestyle

Alegem ANVELOPE NOI sau Anvelope Second-hand ? Trebuie sa privilegiem cateva bune afaceri si sa cumparam cauciuri uzate sau va trebui sa privilegiem calitatea si siguranta si sa cumparam cauciucuri de calitate noi?

Alegem ANVELOPE NOI sau Anvelope Second-hand ?

Trebuie sa privilegiem cateva bune afaceri si sa cumparam cauciuri uzate sau va trebui sa privilegiem calitatea si siguranta si sa cumparam cauciucuri de calitate noi?

Momentul in care esti nevoit sa cumperi cauciucuri noi de vara sau de iarna, poate sa fie dificil in fata varietatii imense de modele prezente pe piata. Nu trebuie sa uitam insa si faptul ca  preturile pot sa fie si ele destul de mari. Insa daca vei alege sa cumperi anvelope de la Vadrexim preturile nu ti se vor mai parea atat de mari.
Ai mai jos cateva informatii care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Ce diferente exista intre anvelopele noi si cele uzate?

In afara faptului ca diferenta de pret este una evidenta, principala diferenta dintre cauciucurile noi si cele uzate o reprezinta uzura. Nu trebuie sa te alarmezi, deoarece unele anvelope uzate pot sa mai mearga inca mii de kilometri.

Anvelopele noi iti ofera de asemenea, garantia ca vei gasi exact modelul si dimensiunile potrivite pentru masina ta. Pentru ca nu poate primi orice diametru de cauciucuri, trebuie sa alegi marimea potrivita. Nu uita ca trebuie sa fie alese si in functie de nevoile tale si de stilul de condus.

Daca reusesti sa alegi cele mai noi si cele mai calitative cauciucuri de la Vadrexim, de iarna si de vara, vei privilegia in primul rand siguranta. Cauciucurile noi vin mereu insotite de o garantie asigurata de fabricant si poti avea uneori pana la 30 de zile disponibile pentru a incerca cauciucurile noi pentru a-ti schimba parerea daca acestea iti plac sau nu.

Soferii care conduc saptamanal pe autostrada nu vor avea aceleasi nevoi in ceea ce priveste anvelopele ca si soferii care circula pe un traseu mai scurt prin oras.

In acelasi timp, este foarte important sa alegi cele mai calitative si cele mai noi cauciucuri, deoarece acestea sunt singurul  si cel mai important punct de contact dintre masina si carosabil. Fac parte deci din categoria echipamentelor de siguranta maxima pentru vehicule.

Franele au ca responsabilitate incetinirea rotilor, nu a masinii tale. In realitate insa, sunt cauciucurile cele care le incetinesc. Mai multe informatii poti sa citesti aici.

In cazul in care  alegi sa cumperi cauciucuri noi, trebuie sa tii cont de cele mai importante aspecte:

-Cauciucurile noi iti pot oferi performantele cele mai inalte pentru toate tipurile de trasee.
-Sunt capabile sa infrunte deci cele mai grele conditii climatice si cele mai agresive conditii de pe drum .
-Modelele noi sunt deci esentiale pentru siguranta ta atunci cand conduci.
-Durabilitatea mai mare a anvelopelor noi in timp reduce si consumul de carburant.