OMNIA csm husi tenis

Alice Lorena Darabana-din nou la faza națională a Olimpiadei de Agricultură. Eleva dorește ca anul acesta să obțină locul I

martie 16th, 2016 | de H PS
Alice Lorena Darabana-din nou la faza națională a Olimpiadei de Agricultură. Eleva dorește ca anul acesta să obțină locul I
Educatie

Alice Lorena Darabană, eleva Colegiului Agricol „Dimitrie Cantemir ” care anul trecut a obținut locul II la etapa națională, doreste ca in 2016 să lupte pentru premiul cel mare. 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe 27 februarie, Alice Loredana Darabana, a participat la faza județeană a Olimpiadei de Agricultură-Cultura Plantelor. Deși nu a avut o concurență prea mare, datorită faptului ca nu există foarte multe licee agricole în județul Vaslui, eleva Colegiului Agricol „Dimitrie Cantemir” a reușit prin ambiție și perseverența să se califice la faza natională, etapă care va avea loc în Săptămâna Altfel la Ialomița.

Anul trecut am participat și am obținut locul 2 la natională. Fiind clasa a-12-a, această olimpiadă m-a ajutat să îmi aleg și facultatea la care am să dau. Mai exact la Facultatea de Agronomie din Iași.
Anul acesta sper să reușesc să obțin un loc mai bun decât anul trecut, adică locul 1. „- Alice Lorena Darabană.

Mult succes în continuare și felicitări profesorilor îndrumători Artene Irimia și Stroescu Mihai!

Comments

comments