OMNIA csm husi tenis

Alice Lorena Darabana – Locul II la etapa națională la Olimpiada de Agricultură

ianuarie 9th, 2016 | de Husi pe surse
Alice Lorena Darabana – Locul II la etapa națională la Olimpiada de Agricultură
Cultural

Darabana Alice Lorena, o eleva a Colegiului Agricol „Dimitrie Camtemir” a adus in mapa premiilor scolii, un titlu important.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Aceasta a obținut locul II la etapa națională, la Olimpiada de Agricultură- Cultura Plantelor. Profesorul care a indrumat-o si cel care a avut inițiativa de a o trimite la acest concurs este domnul Boboc Gheorghe.

În ziua în care a fost înscrisă, a avut loc si prima proba a concursului, urmând mai apoi, sa afle ca s-a calificat mai departe. Profesorul coordonator a fost domnul Artene Irimia, care a fost un punct de sprijin pentru Alice, ba mai mult, chiar dumnealui a pregatit-o pentru concursul ce urma să vină.

„Pregătirea pentru concurs a fost pe măsură așteptărilor mele, dar si pe masura dificultății acestuia.”
Concursul a avut doua probe, una practica si una scrisa. Fiind un concurs cu specific agricol, probele practice au fost puțin mai greu de executat.

„Primirea la concurs a fost una călduroasă, ambele festivități, atat cea de deschidere, cat si cea de premiere au fost bine organizate.” a declarat Alice.

12511435_941779295898597_628700924_o

În urma rezultatului obținut, eleva de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” a fost felicitată de colegii de clasa si de unii profesori.
„Participarea la acest concurs m-a ajutat foarte mult pentru a-mi deschide noi orizonturi in cariera. Am întâlnit oameni noi, dar am si socializat cu diverse persoane din diferitele regiuni ale țării.”

Alice isi doreste ca in viitor să urmeze facultatea de Agronomie din Iași, la un profil cu specificul olimpiadei la care a participat.

12511254_941779412565252_1794267572_o

„Tin sa le multumesc domnilor profesori Artene Irimia , Boboc Gheorghe si Stroescu Mihai, care m-au sustinut si indrumat pentru acest concurs. De asemenea, mutumesc familiei, colegilor, dar si prietenilor pentru suportul oferit „

Comments

comments