OMNIA csm husi tenis

Amintiri transformate in puzzle personalizat – o idee de cadou neobisnuita

decembrie 14th, 2020 | de husipesurse
Amintiri transformate in puzzle personalizat – o idee de cadou neobisnuita
Lifestyle

Pentru toate persoanele care cauta sa adauge o nota personala unui cadou si sa contribuie la crearea cadoului personalizat perfect pentru o persoana draga, un puzzle personalizat reprezinta cea mai buna idee. Tot ceea ce trebuie sa faca doritorii este sa aleaga o fotografie de familie, de cuplu, o fotografie cu copiii, rudele, prietenii, sa o incarce pe un site specializat si sa ii lase pe specialisti sa se ocupe de realizarea puzzle-ului.

Puzzle-ul personalizat reprezinta o idee excelenta de cadou nu numai pentru copii, ci si pentru membrii familiei, partenerul de viata sau chiar pentru un coleg de scoala sau de munca.Vezi modele de puzzle-uri aici : https://printbu.ro/50-puzzle-personalizat

Cu ce ocazii poti oferi un puzzle personalizat?

La fel ca orice alt cadou, un puzzle personalizat poate fi oferit cu diferite ocazii, de la Sarbatorile de Iarna sau Sarbatorile Pascale, pana la ocazia unei aniversari, unei zile onomastice, sau chiar la sarbatorirea unei reusite sau a unui eveniment in familie.

Un puzzle personalizat pe suport magnetic poate fi oferit spre exemplu la absolvirea liceului sau a facultatii cu o fotografie semificativa, atunci cand cuplul celebreaza cativa ani de casnicie sau chiar la nasterea unui copil.

De asemenea, puzzle-ul personalizat poate fi oferit drept cadou in urma obtinerii permisului de conducere sau achizitionarii unui autoturism sau chiar a unei locuinte. Pe scurt, orice ocazie importanta poate fi marcata cu ajutorul unui puzzle personalizat. Acest cadou se va dovedi perfect si pentru Ziua Indragostitilor, pentru Dragobete sau cu ocazia oricarei alte celebrari.

Cui sa oferi un puzzle personalizat?

Cand vine vorba de oferirea unui puzzle personalizat, nu exista limita de varsta. Copiii se vor bucura cu siguranta sa rezolve un puzzle personalizat cu chipul lor si cu o imagine care ii infatiseaza pe ei inconjurati de prieteni si colegi sau de parinti si rude. Pe de alta parte, activitatea de a rezolva un puzzle este extrem de interactiva nu numai pentru copii, ci si pentru adulti, de aceea acest tip de cadou va fi foarte apreciat de oameni de toate varstele.

Puzzle-ul personalizat poate fi un cadou pentru intreaga familie. Spre exemplu, atunci cand oamenii sunt invitati la o masa pentru a celebra un eveniment de familie a prietenilor, pot opta pentru personalizarea unui puzzle cu o fotografie autentica, originala, puzzle care poate fi rezolvat de cei mari impreuna cu cei mici si care va sta la loc de cinste pe frigider sau pe orice alt suport metalic din casa deoarece este magnetic.

Asadar, comandarea unui puzzle personalizat pentru persoanele dragi este recomandata indiferent de varsta acestora, de statutul social, de sex si de jobul pe care il au, de preferinte si de alte criterii. Puzzle-ul personalizat poate fi o declaratie de dragoste, o amintire placuta, un indemn la o activitate relaxanta si care stimuleaza foarte mult inteligenta si emotiile, dar si un cadou care va fi foarte bine primit de oricine, indiferent de varsta.