OMNIA csm husi tenis

ANL-iştii huşeni îşi vor putea achita chiriile la primărie

august 18th, 2015 | de Husi Pe Surse
ANL-iştii huşeni îşi vor putea achita chiriile la primărie
Local

Locatarii blocurilor ANL din Huşi pot veni la primărie pentru a-şi achita chiriile restante, precum şi cea curentă. Potrivit reprezentanţilor administraţiei publice locale, pentru cele trei luni cât sumele nu au putut fi încasate (mai, iunie şi iulie), chiriaşii nu vor plăti penalităţi, cu o singură condiţie: la data expirării vechiului contract, să fi fost cu plata chiriei la zi.
Reamintim că, în cazul acestor chiriaşi, aleşii locali huşeni au hotărât, în şedinţa de la finalul lunii iulie, prelungirea contractelor începând cu data de 30 iulie. Totodată, s-a decis ca perioadei în care chiriaşii nu au avut contract legal încheiat (din mai până la sfârşitul lunii iulie) să i se aplice tacita relocaţiune.
La Primăria Huşi sunt aşteptaţi pentru a-şi rezolva situaţia locativă şi ANL-iştii care au contractele întocmite, dar nu au venit până acum să le semneze, precum şi cei care nu au contracte încheiate pe anii 2014 şi 2015. În evidenţele oficiale se află şi o familie, chiriaşă ANL, care se află în prag de evacuare pentru neplată.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Sursa obiectivvaslui.ro

Comments

comments