OMNIA csm husi tenis

Ansamblu de vehicule condus pe drumurile publice de un şofer care nu deţinea un permis corespunzător categoriei

noiembrie 23rd, 2015 | de Husi pe surse
Ansamblu de vehicule condus pe drumurile publice de un şofer care nu deţinea un permis corespunzător categoriei
Local

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi au depistat un cetăţean din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova Ion O., în vârstă de 31 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca Volkswagen şi o remorcă.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că Ion O. nu este posesor de permis de conducere categoriei „E” corespunzator mijlocului de transport pe care il conducea.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

A declarat Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui  – Inspector de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments