OMNIA csm husi tenis

Asociația „Totul pentru viață” din Huși. |PREZENTARE|

februarie 9th, 2016 | de Husi pe surse
Asociația „Totul pentru viață” din Huși. |PREZENTARE|
Local

Asociaţia „Totul pentru viata” activează din anul 2003 si a fost infiintata la iniţiativa unui grup de medici si asistente medicale. In prima faza, ei au pornit de la ideea ca pot prelua cazurile cu persoane bolnave care pot fi tratate la domiciliu, nemaifiind nevoie de ingriji speciale in cadrul Spitalului Municipal „D.Castroian”. In timp, activitatea asociatiei s-a diversificat, iar munca persoanelor de baza a dat roade, dand astfel nastere altor proiecte importante pentru orasul Husi.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

O mica parte din ceea ce inseamna munca si daruirea pentru comunitate este usor vizibila prin ideile pe care le-au realizat cei din Asociaţia „Totul pentru viata”. Un proiect care a ajuns la final cu bine este cel de construire a unui Centru de prevenire a violentei in familie. Ulterior, au preluat cazuri se sclavism (traficul de fiinte umane), ceea ce a reprezentat un parteneriat cu diferite asociatii din Republica Moldova.

La inceputul activitatii Asociatiei s-a fondat un Centru pentru pesoanele ce provin din familii violente, dar ulterior, s-a transformat in Adapost pentru persoanele ce se afla in situatii de urgenta.
Baia populara” se afla in posesia Asociatiei „Totul pentru viaţa„, iar membrii acesteia vor sa transforme aceasta cladire intr-un centru pentru situatii de urgenta, cum ar fi, persoanele care nu au locuinta sau rude.

Pana in prezent, la actualul sediu al asociatiei nu s-au desfasurat activitati, doar s-au organizat cursuri de orientare personala. In lunile viitoare, actiunile intreprinse de membrii acestei asociatii se vor roti in jurul ideii de „Centru de zi”. Se vor organiza concursuri si activitati pentru persoanele in varsta, cursuri de orientare profesioanala si sociala, dar si seminarii pe diferite subiecte.

„Avem in echipa infirmiere, asistente medicale, dar si voluntari. Sper sa putem mobiliza mai mulţi tineri care sa faca lucruri frumoase pentru comunitatea noastra„. A declarat Malaescu Marian- director Asociaţia „Totul pentru viata”

Pe viitor, se pregatesc proiecte importante – Unul ce vizeaza persoanele de etnie rroma, iar altul, ce este un proiect de suflet „Adopta un batran”.

Comments

comments