OMNIA csm husi tenis

Astăzi, la sediul Primăriei Berezeni, a avut loc conferința de lansare a proiectului „Servicii integrate pentru bunicii din Berezeni”

ianuarie 28th, 2021 | de Husi Pe Surse
Astăzi, la sediul Primăriei Berezeni, a avut loc conferința de lansare a proiectului „Servicii integrate pentru bunicii din Berezeni”
Local

Astăzi, 28 ianuarie 2021, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Berezeni, jud. Vaslui, a avut loc conferința de lansare a proiectului „Servicii integrate pentru bunicii din Berezeni”.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman, axa prioritară: Incluziunea socială și combaterea sărăciei.

Obiectivul general al proiectului este: dezvoltarea și implementarea de măsuri integrate pentru îmbunătățirea calității vietii persoanelor vârstnice cu domiciliul pe raza comunei Berezeni, județul Vaslui, în acord cu legislația în vigoare și nevoile grupului țintă.

Cu prilejul acestei conferințe, am avut posibilitatea de a oferi participanților detalii legate de obiectivele proiectului, activitățile derulate și rezultatele așteptate în urma implementării.

De asemenea, am aflat mai multe detalii despre comuna Berezeni și istoricul acesteia, dar și informații utile pentru participanți despre misiunea, valorile, serviciile și activitățile din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

Mult succes echipei în implementarea acestui proiect de o importanță deosebită pentru membrii comunității. 🤗

Comments

comments