OMNIA csm husi tenis

Atenție hușeni: Poșta Română scumpește prețurile!

februarie 15th, 2016 | de Husi pe surse
Atenție hușeni: Poșta Română scumpește prețurile!
Național

Cel mai mare operator național de profil, Poșta Română recurge la decizii radicale: scumpește mai multe servicii, unele chiar și de 9 ori mai mult.

 Astfel, hușenii care vor să trimită o scrisoare  în regim neprioritar în afara României prin Poșta Română va costa 3,5 lei de la 1 martie, de la 1,6 lei în prezent.

De asemenea, trimiterea neprioritară a imprimatelor (ziare, periodice, cărți, cataloage, hărți geografice, partituri muzicale) în afara țării va avea tarife și de nouă ori mai mari decât cele practicate în prezent de companie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astfel, o imprimată de până în 20 de grame va costa 3,5 lei, de la 0,8 lei în prezent, iar una cuprinsă între 1.000 și 2.000 de grame va urca de la 13 lei la 118 lei, conform informațiilor operatorului postal.

„Aceste tarife au rămas neschimbate în ultimii 12 ani, în timp ce cheltuielile companiei, în mod firesc, au crescut în același interval. În același timp, în acord cu o politică bugetară coerentă a companiei, s-a impus o aliniere a costurilor pe care le suportă operatorul național de servicii poștale la costurile percepute de partenerii poștali europeni pentru același serviciu sau produs”, au declarat  reprezentanții companiei.

Poșta Română va dubla, de la 6 la 12 lei, tariful aplicat recomandatelor în regim prioritar, care se adaugă prețului practicat de companie la trimiteri, imprimate și saci până în 2 kilograme inclusiv.

Cu alte cuvinte, clienții care apelează la serviciile Poștei Române vor plăti 16 lei (12+4), comparativ cu 8,1 lei (6+2,1) în prezent, pentru trimiterea în afara României a unei scrisori recomandate până în 20 de grame în regim prioritar.

Comments

comments