OMNIA csm husi tenis

Au inceput inscrierile pentru After School – Casa Copilariei

iulie 19th, 2017 | de Huși pe Surse
Au inceput inscrierile pentru  After School –  Casa Copilariei
Local

Huseni, au inceput inscrierile pentru programul after school organizat de Casa Copilariei.  Programul after school este un program ce se desfășoară în continuarea orelor de școală obligatorii și cuprinde în structura sa o serie de activități didactice și recreative menite să formeze și să dezvolte abilitățile elevului.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Copiii sunt ajutați să înțeleagă mai bine noțiunile care se predau la clasă, să depășească anumite dificultăți de asimilare a acestora și să învețe cum se efectuează corect temele.

Program

  • 12.00- 12.30 – Preluarea elevilor de la şcoală
  • 12.30 – 13.00 – Servirea prânzului
  • 13.00 – 14.00 – Somn și relaxare
  • 14.00 – 15.30 – Pregătirea temelor pentru a doua zi
  • 15.30 – 17.00 – Activităţi recreative, activităţi extraşcolare şi extracurriculare,
  • 17.00 – Preluarea copiilor de către părinți
  • 17.00 – Optionale contracost

 

„Misiunea noastră: Copii Fericiți- Părinți liniștiti.

Visele nu se întâmpla, ci le facem sa se întâmple. Investind creativitate, credință, răbdare și efort, visatorul se transforma in creator. Prezent și viitor in locul copiilor. Despre asta este Casa Copilariei. 

Când ne-am gândit sa facem acest loc, ne-am gândit in primul rând la viitor, al nostru și al copiilor. Sunt strâns legate și, încă putini adulti gândesc in acest mod. 

Am plecat de la noi. De la cum am fost crescuți, in anii 80-90, intr-o lume care astăzi nu mai exista și intr-un mod care nu a avut in vedere, aproape deloc, cum va fi viața când noi vom ajunge adulti care se confrunta cu dificultăți. Prea putini dintre noi, cei care astăzi suntem părinți, am fost ascultați și ni s-au dat sfaturi despre cum ar trebui sa acționăm și reacționam când viața ne va testa.

Toți copiii au nevoie de cineva care sa le asculte pasurile, sa le accepte emotiile (oricare ar fi ele) si au nevoie de suficiente sanse si ocazii de a se simti competenti, de folos, apreciati. 

Copiii percep lumea altfel decat adultii. Copiii nu sunt adulti in miniatura. Cunoscand caracteristicile etapelor de dezvoltare ale copilului, totul devine mai… lin.

Cum s-a născut Casa Copilariei-After School?

S-a născut din dragoste si atenție pentru copil! S-a născut din respect pentru el si din dorința de a-l ajuta sa înțeleagă ca este unic si creat cu un scop pe care il cunoaște doar el si pe care, sprijinit si îndrumat, il poate arată si adulților din viața sa. 

Timid, cu aplecare spre trăiri, cu ochii larg deschiși spre ceea ce va veni, Casa Copilariei și-a asumat o misiune noua, frumoasa, importantă. Suntem la început și ca orice este nou avem nevoie de susținători, de oameni care sa ne înțeleagă demersul și sa ne acorde încrederea lor.

Cine este cu adevărat interesat de astfel de servicii si studiază piața, va vedea ca oferta noastră este obiectiva, similară celor care se practica in țara, la un preț care sa acopere cheltuielile cu masa in regim de restaurant, 22 de mese lunar, transport de la școala cu firma autorizata și personal calificat implicat in activitatea cu copiii. Bine-nțeles noi vom asigura tot ceea ce înseamnă consumabilele pentru activități. La toate se adauga spațiul nou pe care l-am construit pentru acest proiect. Așadar, credem ca orice părinte care înțelege ca serviciile unui after school sunt mai mult decât o bona, bunica, o pregătirea saptamanala și poate un atelier din când in cand va înțelege ca noi suntem peste orice ii poate oferi copilului sau in Huși.

Ce va cuprinde programul after school?

Programul afterschool este un program ce se desfășoară în continuarea orelor de școală obligatorii și cuprinde în structura sa o serie de activități didactice și recreative menite să formeze și să dezvolte abilitățile elevului.

Activitățile incluse în programul după școală vor fi variate și concepute astfel încât să îmbine momentele recreative cu activitățile educaționale și să creeze un mediu sănătos, sigur și stimulativ pentru fiecare copil. 

1. Masa

2. Somn sau relaxare

3. Sprijinirea și consilierea elevilor în efectuarea temelor. Copiii sunt ajutați să înțeleagă mai bine noțiunile care se predau la clasă, să depășească anumite dificultăți de asimilare a acestora și să învețe cum se efectuează corect temele. 

4. Dezvoltarea competențelor. Copiii sunt ghidați spre descoperirea unor lucruri pe care scoala nu le are prevăzute in programe.

5. Activități recreative ce cuprind organizarea de jocuri și concursuri pe diverse teme de interes pentru elevi precum si activități menite să dezvolte abilitățile artistice ale copiilor. Petreceri si joaca liberă.

Ce le spunem părinților?

Promitem sa transformam povestea asta frumoasa in realitatea fiecăruia dintre copiii care ne vor urma. Cu respect fata de mințile și sufletele lor, ii vom călăuzi sa își formeze un viitor pe amintiri minunate din copilaria lor, sa își descopere calitatile care le vor servi in atingerea obiectivelor, sa cunoască lumea prin joc, sa nu le fie greu sa depună efort pentru realizarea viselor, sa își fundamenteze principii sănătoase pentru orice om.

Când îl veți lua acasă, la ora 17, veți putea sa va bucurați unii de ceilalți!

Dacă va doriti ca școala sa nu însemne pentru familia voastra griji, atunci sunați-ne. Alături de noi, veți avea un parcurs școlar mai relaxat și schimbările care vin odată cu viața de școlar le veți întâmpina cu drag.

Copiii sunt minunați și ne dau lecții neîncetat. Copiii trebuie ascultați!

Planul nostru: O lume mai buna!

Va așteptăm sa participați la acest plan!

Și nu uitați:  Viața are grija de viața!

Dacă gândiți la fel ca noi, va așteptăm! Am dat drumul înscrierilor și deja avem primii parteneri pentru un altfel de viitor. 

Casa Copilariei after school are o capacitate maxima de 32 de copii, deci foarte puțin comparativ cu numărul scolarilor din oraș, fapt pentru care va sfătuim sa va grăbiți si sa nu regretați mai târziu.”

Casacopilariei.ro 

Tel: 0730592300
casa-copilariei20046542_1885829455072784_6200728362216467481_n

 

Comments

comments