OMNIA csm husi tenis

Audi şi Land Rover radiate din circulaţie, descoperite de poliţiştii de frontieră

noiembrie 17th, 2015 | de Husi pe surse
Audi şi Land Rover radiate din circulaţie, descoperite de poliţiştii de frontieră
Local

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră vasluieni pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, după ce au fost descoperiţi în trafic conducând autoturisme radiate din circulaţie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

*În data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Ivan B., în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Olanda.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda, începând cu data de 10.11.2015, cu menţiunea „pentru export”, fiind ulterior înregistrat de autorităţile din Germania, în data de 11.11.2015 şi radiat cu aceeaşi dată.
*Un sfert de oră mai târziu, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru un control de rutină, pe raza localităţii de frontieră Drânceni, un autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Lituania, condus de Vladislav T., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 29 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania, începând cu data de 29.09.2014.

 

Cu privire la cele constatate, ambele persoane au declarat că autoturismele au fost transportate pe platformă în România, până în localitatea de frontieră Rîşeşti, respectiv, Drânceni, de unde au fost preluate de cei doi tineri şi conduse pe drumurile publice din România.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţinilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

A declarat Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, Comisar de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA

Comments

comments