OMNIA csm husi tenis

Autocamion radiat din circulație de autoritățile germane, descoperit în P.T.F. Albiţa

februarie 5th, 2019 | de Husi Pe Surse
Autocamion radiat din circulație de autoritățile germane,  descoperit în P.T.F. Albiţa
Local

În data de 03 februarie a.c., în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Igor B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând un autocamion marca Man, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autocamionul marca Man este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 29.08.2018.

Cu privire la cele constatate, Igor B. a declarat că a achiziționat autocamionul din Polonia, plătind suma de 8.000 de euro și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

Comments

comments