OMNIA csm husi tenis

Autoturism căutat de autorităţile spaniole depistat la Albiţa

martie 23rd, 2018 | de Husi Pe Surse
Autoturism  căutat de autorităţile spaniole  depistat la  Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A3 căutat de autorităţile spaniole pentru confiscare.
„În data de 20 martie a.c.,în jurul orei 08:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Alina M., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Audi A3 cabriolet, înmatriculat în R. Moldova. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile din Spania. Cu privire la aspectele constatate, tânăra a declarat că în luna septembrie 2017 a achiziţionat autoturismul în cauză din R. Moldova de la o persoană de gen feminin, plătind suma de 7.500 euro şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, se arată în comunicatul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (I.T.P.F.) Iaşi.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: <<.monitoruldegalati.ro>>

87751c8c84f41d78eed1a44c9b952c61_L

 

Comments

comments