OMNIA csm husi tenis

Autoturism de lux căutat în Cehia, depistat la Albiţa

februarie 3rd, 2020 | de Husi Pe Surse
Autoturism de lux căutat în Cehia, depistat la Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A6, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Cehia.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român T.A., în vârstă de 55 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Cehia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia jurudică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia la data de 30.01.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul în data de 28.01.2020, cu intenţia de a se deplasa în R.Molodova.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 230.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comments