OMNIA csm husi tenis

Autoturism de lux furat din Germania, oprit în P.T.F. Albiţa | GALERIE FOTO

decembrie 23rd, 2015 | de Husi pe surse
Autoturism de lux furat din Germania, oprit în P.T.F. Albiţa  | GALERIE FOTO
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa – ITPF Iaşi au depistat un autoturism Range Rover, declarat furat din Germania, condus de un cetăţean din R. Moldova.
În data de 21 decembrie a.c., în P.T.F. Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul din R. Moldova Ruslan B., în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism marca LAND ROVER – RANGE ROVER VOGUE.
Din studiul documentelor prezentate la control reieşea faptul că autoturismul în cauză, fabricat în anul 2013, aparţine unei firme de leasing din Chişinău.
Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, având suspiciuni asupra autoturismului au extins verificările specifice cu privire la provenienţa acestuia şi au stabilit că autoturismul în cauză este declarat furat din Germania la data de 08.09.2015.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.
Autovehiculul, în valoare de 540.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector de poliţie MIRICĂ IRINA

 

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

Comments

comments