OMNIA csm husi tenis

Politistii din cadrul Biroului Rutier Husi au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui tânăr

martie 24th, 2016 | de husipesurse
Politistii din cadrul Biroului Rutier Husi au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui tânăr
Local

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui tânăr,
de 20 ani, din comuna Pădureni care, fără a deține permis de conducere, s-a
deplasat cu autoturismul pe drumurile publice și a provocat un accident de
circulație soldat cu pagube materiale.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„În seara de 23.03.2016, am fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe un sector de drum situat în afara localității Pădureni un autoturism a luat foc.
Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși care au găsit abandonat un autoturism aflat în flăcări. Incendiul a fost stins de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat persoana implicată în eveniment ca fiind A. Albert, de 20 ani, din comuna Pădureni.
Acesta, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a luat autoturismul care aparținea unei rude și s-a deplasat cu acesta pe D.J 244 C, pe raza comunei Pădureni. În autoturism se afla și un prieten al acestuia. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a derapat și a intrat într-un cap de pod.

După producerea evenimentului rutier, A. Albert a părăsit locul respectiv și s-a deplasat pe raza satului Rusca unde a fost depistat de polițiști.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.”

A declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al I.P.J. Vaslui

Comments

comments