OMNIA csm husi tenis

Autoturism Mercedes căutat în România, depistat la Albiţa

august 25th, 2015 | de Husi Pe Surse
Autoturism Mercedes căutat în România, depistat la Albiţa
Local

 

Autoturism Mercedes căutat în România, depistat la Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au întocmit lucrare penală unui cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism ce figura în bazele de date române ca „bun căutat pentru confiscare”.

În data de 21 august a.c., în jurul orei 02.00, la P.T.F. Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Dumitru T., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, model 200D, înmatriculat în R. Moldova.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile române din anul 2010.

Cu privire la cele constatate, Dumitru T. a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu doi ani, de la un cetăţean din R. Moldova, că e prima dată când intră în România cu acesta şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se află în vreo situaţie litigioasă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit şoferului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 11.000 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

tel. 0766 509 078;0757-053 852

Comments

comments