OMNIA csm husi tenis

Autoturism radiat din circulație de autoritățile belgiene, descoperit în P.T.F. Albiţa

februarie 28th, 2019 | de Husi Pe Surse
Autoturism radiat din circulație de autoritățile belgiene, descoperit în  P.T.F. Albiţa
Local

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care încerca să scoată din țară un autoturism neînmatriculat în România.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 26 februarie a.c., în jurul orelor 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român A. P., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Dacia, înmatriculat în Belgia.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul este radiat din circulație de autoritățile din Belgia, din data de 25.01.2019.

 Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză plătind suma de 3.600 de euro şi că nu avea cunoștință despre faptul că acesta nu mai avea drept de circulaţie pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comments

comments