OMNIA csm husi tenis

Autoturism Toyota Auris furat din Italia, depistat la controlul de frontieră

ianuarie 28th, 2020 | de Husi Pe Surse
Autoturism Toyota Auris furat din Italia, depistat la controlul de frontieră
Local

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Toyota Auris, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, A.A., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism marca Toyota Auris.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în anul 2013.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul plătind suma de 5.500 euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor

Comments

comments