OMNIA csm husi tenis

Avem cu cine ne mandri – huseanul Adrian Halauca premiant la faza nationala de geografie

iulie 28th, 2015 | de Husi Pe Surse
Avem cu cine ne mandri – huseanul Adrian Halauca premiant la faza nationala de geografie
Local

Avem cu cine ne mandri – huseanul Adrian Halauca premiant la faza nationala de geografie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Concursul la care a participat Adrian se numeste „Sesiunea de comunicari stiintifice pentru elevii claselor liceale,disciplina geografie”. Faza nationala s-a desfasurat in perioada 20-24 iulie, la Falticeni, judetul Suceava. Concursul consta in alcatuirea unei lucrari letrice si in format PowerPoint, pe orice tema legata de geografie si in prezentarea acesteia in fata unei comisii alcatuita din 5 profesori.

Concursul a avut 3 sectiuni: „Geografie fizica”, „Geografia mediului” si „Geografie umana”. Adrian a participat la sectiunea „Geografia mediului”. Lucrarea cu care s-a prezentat este intitulata „Evolutia arealelor forestiere din Vestul Podisului Central Moldovenesc”. Lucrarea a fost conceputa pe parcursul mai multor saptamani, pe baza cercetarii practice a regiunii de studiu si a informatiilor din anumite studii geografice de specialitate.

Aportul doamnei profesoare, Munteanu Roxana, a fost unul important, fara ajutorul careia ar fi fost aproape imposibil sa se gaseasca informatiile necesare realizarii lucrarii.

„Pregatirea prezentarii lucrarii mi-a luat aproximativ 4 zile . Punctajul obtinut a fost de 78,25 puncte din 100(35,5 puncte pentru lucrarea in format letric si 42,75 puncte pentru prezentare). Am plecat de la aceasta competitie cu o mentiune speciala, rezultat care ma multumeste, avand in vedere ca e prima oara cand particip la un astfel de concurs din 2012 incoace, cand am participat la faza nationala a Olimpiadei de Geografie de la Craiova, unde am obtinut tot o mentiune speciala” , a comentat Adrian Halauca , elev al Colegiului National Cuza-Voda Husi . 

Comments

comments