OMNIA csm husi tenis

Avocatul lui Oprescu îi dă dreptate Codruţei Kovesi

septembrie 8th, 2015 | de Husi Pe Surse
Avocatul lui Oprescu îi dă dreptate Codruţei Kovesi
Național

Afirmaţiile procurorului general sunt corecte, şi apărarea afirmând că nu a fost flagrant în cazul lui Sorin Oprescu, a declarat marţi pentru avocatul acestuia Alexandru Chiciu.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Afirmaţiile d-nei Kovesi sunt corecte. Da, şi apărarea a spus din primul moment că nu a fost flagrant. Da, este adevărat, procedura, lucrurile stau cum le descrie d-na Kovesi. Probleme sunt cu fondul cauzei, iar acestea rămân în mod evident nedepăşite încă de procurori. Vom depune în cursul zilelor de astăzi şi mâine mai multe cereri în acest sens”, a precizat avocatul, pentru Agerpres.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat marţi că dosarul primarului Sorin Oprescu a fost deschis de procurori în primăvara acestui an, în urma unor plângeri formulate de două persoane, iar în acest caz nu a existat o sesizare de la serviciile de informaţii.

„Dosarul a fost deschis ca urmare a unor plângeri formulate de două persoane fizice, altele decât persoana care a oferit în seara de 5 septembrie banii primarului. Persoana care a oferit aceşti bani nu are calitatea de denunţător, ci are calitatea de suspect. El a fost propus cu măsura arestului la domiciliu în cursul zilei de ieri, măsură care a fost şi aprobată de instanţa de judecată. Deci, el se află în arest la domiciliu şi are calitatea de suspect şi nu de denunţător. Dosarul a deschis în primăvara acestui an, ca urmare a unor plângeri formulate de persoane fizice. Nu a fost o sesizare venită de la serviciile de informaţii, nu a fost o sesizare din oficiu, ci două persoane fizice au depus o plângere, dacă nu mă înşel, la sfârşitul lunii martie”, a spus Kovesi, prezentă marţi al sediul CSM.

Sorin Oprescu a fost arestat sâmbătă noapte pentru 30 de zile, el fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită.

Comments

comments