OMNIA csm husi tenis

HUSEAN ARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ LA INFRACȚIUNEA DE DISTRUGERE

noiembrie 20th, 2015 | de Husi pe surse
HUSEAN ARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ LA INFRACȚIUNEA DE DISTRUGERE
Local

 

Poliţiştii hușeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat din municipiul Huși care a încercat să incendieze locuința fostei soții. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, fapt pentru care bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Judecătoria Huși a dispus față de T. Traian, în vârstă de 60 ani, din municipiul Huși măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Acesta este bănuit de săvârșirea tentativei la infracțiunea de distrugere prin incendiere și a infracțiunii de violare de domiciliu.
În fapt, în dimineața de 18.11.2015, bărbatul s-a deplasat la domiciliul fostei soții, a pătruns în locuința acesteia și a început să stropească cu benzină în interiorul unei camere cu intenția de a incendia locuința. La acel moment în imobil se aflau fosta soție și fiica sa, în vârstă de 31 ani, care au părăsit în grabă locuința. Femeia în vârstă de 31 ani a sesizat imediat poliția prin apelul de urgență 112, iar bărbatul a fost oprit din acțiunea sa de polițiștii și jandarmii ajunși imediat la fața locului. T. Traian a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Huși pentru audieri.
În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși l-au reținut pe T. Traian și l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

a declarat Purtator de Cuvant IPJ Vaslui – Mihaela Straub

Comments

comments