OMNIA csm husi tenis

Bărbat cu cetățenie română și R. Moldova urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

iunie 19th, 2018 | de Husi Pe Surse
Bărbat cu cetățenie română și R. Moldova urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră
Local

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare, emise de autoritățile din Italia și România.

În data de 14 iunie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un autoturism, Vasile C., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare emise de autorităţile din Italia, la data de 12.04.2018, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Italiei, respectiv de către autorităţile din România deoarece este cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii și siguranței publice.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

 

Comments

comments