OMNIA csm husi tenis

Bichineţ, deputat PMP de Vaslui, la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: “Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?”

februarie 22nd, 2018 | de Husi Pe Surse
Bichineţ, deputat PMP de Vaslui, la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: “Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?”
Politic

Corneliu Bichineţ, deputat PMP, i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, deputatei Andreea Cosma să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu, exprimarea sa iscând o serie de critici în sala de plen.
„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Este cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.
Mai mulţi aleşi au luat apoi cuvântul şi au criticat declaraţiile parlamentarului PMP. Printre cei care s-au arătat nemulţumiţi de cuvintele sale fiind inclusiv aleşi ai opoziţiei.
„Ieri acelaşi domn Bichinet a venit la tribună şi a făcut aluzii care sunt nedemne pentru un deputat al României, nedemne la adresa unor femei, inclusiv din PSD. Astăzi face acelaşi lucru şi dumneavoastră, bărbaţi, colegi din PSD râdeţi la aceste glume. Este o ruşine”, a afirmat Claudiu Năsui, parlamentar USR.
„Dacă educaţia nu există trebuie să existe coerciţie”, a declarat, de la tribună, şi Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane.
„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu folosea, şi eu am citat, că singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun”, a revenit Bichineţ.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Sursa:<<mediafax.ro>>

Comments

comments