OMNIA csm husi tenis

Bîrsă Andrei Ștefan explică hușenilor importanța anvelopelor de iarnă.

ianuarie 21st, 2016 | de Husi pe surse
Bîrsă  Andrei  Ștefan explică hușenilor importanța anvelopelor de iarnă.
Local

Cauciurile de iarna nu trebuie văzute ca pe niște echipamente ale mașinii, ci mai bine spus, ca niște obiecte mai mult decât benefice.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În primul rând, folosirea acestora trebuie făcută pe baza ideei ca viața este importanta și trebuie ca noi, conducătorii, să o ocrotim cât putem. Pe lângă acest fapt, consider ca sunt benefice pentru a evita eventualele accidente în trafic- chiar dacă neechiparea cu anvelope de iarna poate avea ca efect și un accident minor, conducătorii trebuie să fie precauți și să înțeleagă ca sunt absolut utile în buna desfășurare a traficului hușean. Sunt exemple de conducători care prefera achiziționarea de anvelope de iarna doar pe fata și în acest mod ei se expun unor situații neplăcute.

În timpul sezonului rece, hușenii ar trebui să vadă dincolo de posibilitatea sau imposibilitatea financiară de a achiziționa echipament corespunzător autovehiculului în proprietate, dar si dincolo de posibilitatea de a fi sancționați legal de către autoritățile împuternicite. Așadar, recomand tuturor conducătorilor să pună pe primul plan propria viata, dar și a celor din jur, să aibă autovehiculele dotate corespunzător și să păstreze limita de viteză, în raport cu gradele cu minus din această perioadă.

„Pentru siguranța soferilor cat si a celorlalți paticipanti aflați in trafic, anvelopele de iarna nu sunt utile numai pe zăpada. Ele conferă si siguranța pe șosele și în cazul în care carosabilul este uscat. Important este faptul ca anvelopele de vara devin casante de la 8 grade in jos (nu mai au aderentă in frinare sau acvaplanare ) si de aceea se utilizează anvelope de iarna pentru ca au alta compoziție specific sezonului rece de la 8 pana la -20grade. Îndrum toti hușenii să își echipeze mașinile cu anvelope de iarna, atat pe fata,cat si pe spate, fie ele noi sau second hand.”12045387_184597805210008_2081278004161616753_o

Comments

comments