OMNIA csm husi tenis

Biserica “Sf. Anton” din Huşi, alături de bătrânii bolnavi

octombrie 15th, 2015 | de Husi Pe Surse
Biserica “Sf. Anton” din Huşi, alături de bătrânii bolnavi
Local

Centrul Diecezan Caritas Iaşi organizează campania “Un milion de stele”, prin care îşi propune să ajute peste 1.500 de bătrâni imobilizaţi la pat sau la domiciliu, din mai multe localităţi din regiunea Moldovei.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Centrul Diecezan Caritas Iaşi organizează, mâine, de la ora 18, la biserica “Sf. Anton de Padova” Huşi, cea de-a V-a ediţie a campaniei “Un milion de stele”.
“Scopul evenimentului este de a sensibiliza membrii comunităţii pentru a-şi manifesta solidaritatea faţă de cei nevoiaşi. Fondurile obţinute în cadrul acestei campanii vor fi direcţionate pentru asigurarea îngrijirii socio-medicale pentru 1.523 de persoane vârstnice imobilizate la pat sau la domiciliu, din 15 localităţi din regiunea Moldovei”, anunţă reprezentanţii Caritas Iaşi.

“Sunt invitaţi toţi huşenii care doresc să fie alături de bătrânii nevoiaşi”, ne-a declarat preotul Ieronim Enăşoaie, parohul Bisericii “Sf. Anton” Huşi.

“Se vor strânge semnături care vor crea baza de susţinere pentru a convinge guvernul să crească bugetul pentru servicii sociale cu 0,3% din PIB pe an, până în 2020. Petiţia poate fi semnată şi online, la adresa www.caritasromania.ro/da_servicii_sociale”, se arată pe site-ul unmiliondestele.ro.

Sursa obiectivvaslui.ro

Comments

comments