OMNIA csm husi tenis

” Boicot ? Sunt plecati in concediu ! ” – declaratia primarului vizavi de protestul PNL

august 23rd, 2017 | de Husi Pe Surse
” Boicot ? Sunt plecati in concediu ! ” – declaratia primarului vizavi de protestul PNL
Local

Consilierii grupului PNL Husi , nemultumiti de procedurile privind materialul de sedinta , au ales sa protesteze , prin absentarea de la sedinta ordinara a Consiliului local , ce va avea loc joia aceasta.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

„Primarul municipiului Husi incearca de multe ori sa faciliteze trecerea neobservata a anumitor hotarari ale consiliului , astfel  , materialul de sedinta desi trebuie sa apara cu macar cinci zile inainte de sedinta , l -am primit abia luni . Se adauga hotarari ce nu erau pe ordinea de zi fara a avea timp sa consultam documentele in parte , mai ales ca este vorba despre documente cu notiuni juridice ,economice, ce nescesita timp de studiere ,pentru a avea o idee cat mai clara si un punct de vedere pertinent vizavi de aspectele respective .

Consideram ca ne sunt incalcate drepturile in calitate de membri ai Consiliului Local Husi. Acest lucru va avea consecinte grave nu doar asupra noastra, ci in special asupra cetatenilor municipiului”, a mai adaugat președintele PNL Huși – Nechifor Alexandru

images (1)

 

Din aceste considerente, noi, consilierii locali ai PNL Husi, am luat decizia de a absenta, ca o forma de protest, la urmatoarea sedinta.

” Boicot ? Sunt plecati in concediu ! ” In momentul in care stim ca sedinta consiliului local este in ultima joi in fiecare luna, ne-am gandit sa boicotam deoarece suntem plecati in concediu, unii fiind deja in concediu , unii pleaca acum in concediu,  oricum pentru ei , grupul PNL , sunt mai importante  alte activitati decat sedintele de Consiliu Local, deoarece daca ne uitam in procesele verbale de sedinta, la toate proiectele importante s-au abtinut, nu au avut curajul sa voteze sau sa nu voteze, iar dupa un an de zile, raportul lor de activitate este „zero”. Poate au prezentat un raport la Prefectura nu mie. Minciuna pe fata, data de Nechifor care este in drum spre nu stiu ce lume turistica ” , a declarat primarul Ioan Ciupilan pentru HUSIPESURSE.RO

jan-ciupilan-primar-husi66

 

 

 

 

 

Comments

comments