OMNIA csm husi tenis

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ-„SERVICII INTEGRATE PENTRU O COMUNITATE INCLUZIVĂ ÎN HUȘI”

august 31st, 2020 | de Husi Pe Surse
BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ-„SERVICII INTEGRATE PENTRU O COMUNITATE INCLUZIVĂ ÎN HUȘI”
Local

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași în parteneriat cu Fundația Star of Hope Romania, SC Dal Consulting SRL Iași, Primăria Municipiului Huși și Școala Gimnazială “Anastasie Panu” din Huși, organizează în cadrul Proiectului „SERVICII INTEGRATE PENTRU O COMUNITATE INCLUZIVĂ ÎN HUȘI”, POCU/20/4/2/102220, Bursa locurilor de muncă.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Prin organizarea acestei activități ne dorim să facilităm accesul pe piața muncii a persoanelor din grupul țintă precum și corelarea cererii cu oferta de forță de muncă, asigurării șanselor grupului țintă de a întâlni potențialii angajatori, posibilitatea de aplicare a tehnicilor de căutarea a unui loc de muncă însușite prin participarea la activitățile proiectului.

Scopul acestei activități este de:
-Satisfacere eficientă a cererii şi ofertei forţei de muncă;
-Confruntarea directă a cererii cu oferta de muncă pe teren neutru;
-Derularea serviciilor de mediere pe piața muncii;
-Încadrarea în muncă a persoanelor din grupul țintă aflate în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul va avea loc marți, 1 septembrie 2020, începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei Municipiului Huși, din strada 1 Decembrie, nr. 9, Municipiul Huși. Participarea este gratuită. Persoanele interesate pot confirma prezența până luni, 31 august 2020, la numărul de telefon 0767 392581 – Ciobanu Ecaterina, Coordonator măsuri ocupare – Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași.

Angajatorii care dețin locuri de muncă disponibile pot confirma participarea, numele delegatului, locurile de muncă vacante pe meserii si numărul acestora, până la data de 31 august 2020 la datele de contact menționate mai sus.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și se derulează pe o perioadă de 36 de luni.

Obiectivul general al proiectului este de a crește gradul de incluziune socială și de a combate sărăcia și discriminarea într-una din comunităţile marginalizate din orașul Huși, județul Vaslui, prin oferirea de servicii integrate pentru 560 de persoane aparținând grupului țintă.

Comments

comments