OMNIA csm husi tenis

C.S.M. Husi organizeaza cursuri de inot si aqua fitness.

octombrie 16th, 2015 | de Husi pe surse
C.S.M. Husi organizeaza cursuri de inot si aqua fitness.
Sport

 

10872884_869869826460506_3260977984487465945_o

Club Sportiv Municipal Husi organizeaza cursuri de inot si aqua gym incepand cu 19 octombrie. Inscrieri la telefon 0764911717.
Un proiect lansat de presedintele clubului Mihai Cehan, in parteneriat cu Club Toma, pentru iubitorii de sport si nu numai.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Inotul este, asa cum afirma medicii, cel mai complex sport deoarece antreneaza toate grupele de muschi.
O forma de antrenament care creste frecventa cardiaca si stimuleaza circulatia. In timpul inotului, toate grupele musculare sunt puse in miscare simultan, provocand organismul la un antrenament total. Frecventa cardiaca trebuie sa creasca cu scopul de a furniza mai mult oxigen pentru activitatea musculara. In timp, rezistenta organismului va creste iar antrenamentul va deveni mai usor.
Inotul are o influenta pozitiva asupra plamanilor, in sensul ca in timp va creste capacitatea respiratorie si vei respira mai eficient.
O persoana de 60 de kilograme care inoata intr-un ritm moderat va arde aproximativ 240 de calorii la fiecare 30 de minute. Cu timpul, arderea caloriilor si cresterea metabolismului derivata din inlocuirea grasimii cu masa musculara poate conduce la o scadere in greutate importanta. Pentru ca scaderea in greutate sa se produca, dieta trebuie sa fie controlata. Inotul reduce stresul si te face sa te simti relaxat si odihnit.

Beneficiile inotului:

 • Intareste sistemul cardio-vascular
 • Creste capacitatea pulmonara
 • Creste capacitatea de efort
 • Este un excelent eliminator de stres
 • Dezvolta armonios musculatura.

Aqua Fitness sau Aqua Gym este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.
Aqua gym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.
Aqua gym este un sport distractiv, care ne permite sa putem lega prietenii cu ajutorul exercitiilor in pereche sau grup.
Exercitiile in apa sunt sigure si permit o dezvoltare foarte buna a echilibrului si mobilitatii.

Beneficii:

 • Te ajuta sa slabesti si mai ales iti modeleaza corpul fara riscul de a-ti creste mult masa musculara.
 • Masajul apei este resimtit pe tot corpul.
 • Rolul benefic pe care apa il are asupra circulatiei sanguine si limfatice.
 • Pentru a practica acest tip de gimnastica, nu este necesar sa stii sa inoti.
 • Aquagym-ul este foarte indicat viitoarelor mamici.
 • Riscul de a-ti face rau practicand acest tip de exercitii este practic nul.

Comments

comments