OMNIA csm husi tenis

Camara Ideal, un nou magazin în Huși – Vezi cu ce produse te așteaptă!

iunie 18th, 2020 | de husipesurse
Camara Ideal, un nou magazin în Huși – Vezi cu ce produse te așteaptă!
Lifestyle

Ideal market reinventeaza conceptul de aprozar și lansează “Cămara Ideal“ un magazin ce își dorește să ofere hușenilor atât produsele clasice de aprozar, cât și produse pe care, cel puțin teoretic, cu toții ar trebui să le avem în cămară: zacuscă, tocană, sosuri, paste artizanale, murături, conserve, miere, etc.

Camara Ideal vă așteaptă cu o mare diversitate de fructe și legume proaspete, dar este deschisă și noilor colabărări cu producătorii locali ce vor să-și diversifice punctele de desfacere.

Magazinul este deschis începând de joi, 18 Iunie, ora 15:00 și este amplasat lângă Magazinul Ideal Market din zona industrială, vis-a-vis de Hușana, dar livrează și la domiciliu în Huși și localitățile învecinate, comanda minimă fiind de 50 de lei, fără taxe de livrare.

În urma situației grele prin care am trecut și care încă mai pune presiune pe economia românească, producătorii locali au avut și ei o perioadă dificilă, astfel acest proiect vine ca un ajutor și pentru ei, dar nu în ultimul rând și pentru clienți, care pot avea acces la produse ce au garanția calității din partea producătorilor locali din zona Moldovei, din județele Vaslui și Iași

Inițiativa “Cămara Ideal” are ca scop îmbunătățirea calității vieții hușenilor, prin punerea la dispoziție a unor produse de o calitate înaltă, la prețuri foarte bune.

Astfel hușenii care obișnuiesc să își facă cumpărăturile din marile supermarketuri din zona industrială, pot adăuga pe lista de cumpărături și produse de la producătorii locali.

Iată câteva din bunătățile pe care le veți putea găsi în Cămara Ideal:

Scrijele de fructe, ca la bunica, fără zahăr și fără conservanți

Taieței grădinărești din piure de legume și condimente, adevărate opere de artă pentru bucătăresele din Huși.

Tot la capitolul paste și tăiței, puteți alege dintr-o gamă inedită de produse cum ar fi fettuccine, tagliolini, tagliatelle cu ciuperci porcine sau tagliatelle cu cerneală de sepia.

Sosuri și preparate artizanale de la Pofta Focului

„Tocana pofticioșilor”, „Zacuscă pătimașă” și „Magiunaș de prune” iar pentru grătar  „Vraja busuiocului” și „Sos la flacără” sunt doar câteva din produsele marca Pofta Focului, preparate de Tanti Gica de la Iași.

Cămara Ideal nu a neglijat nici deserturile, astfel a ales diferite tipuri de miere și siropuri naturale, numai bune de servit după masă.

Nici murăturile și condimentele nu-și fac lipsită prezența și sunt la loc de cinste în Cămara Ideal

 

 

Ideal Market

-Zona Industrială, vis-a-vis de Hușana

Telefon comenzi: 0770 592 409

Localități de livrare: Huși, Chersăcosu, Crețești, Epureni, Lunca Banului, Pădureni, Pogănești, Stănilești, Tătărăni, Valea Grecului.

Comments

comments