OMNIA csm husi tenis

Cameră de joaca pentru copiii care sunt internați la secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Dimitrie Castroian ”din Huși

iulie 4th, 2018 | de husipesurse
Cameră de joaca pentru copiii care sunt internați la secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Dimitrie Castroian ”din Huși
Local

Începând din această vară, copiii care sunt internați la secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Dimitrie Castroian ”din Huși, beneficiază de o cameră de joc dotată cu televizor, DVD Player, mobilier adecvat vârstei, topogan, balansoar, căsuță, diverse jucării și o mini bibliotecă.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acest lucru a fost posibil prin strădania membrilor Clubului Rotary Huși care, prin mai multe acțiuni întreprinse, au reușit să strângă fondurile necesare dotării acestui spațiu.

Scopul acestui proiect intitulat ”Jocul este vital în recuperarea sănătății copilului”, a fost acela de a îmbunătăți și normaliza condițiile în care copiii sunt internați și de a diminua stresul generat de experiența spitalizării.

Pentru membrii Clubului Rotary Huși, înființarea acestui spațiu de joacă în cadrul spitalului, a fost și o datorie de onoare față de regretatul președinte al acestei organizații – Ciprian Meline, care a fost chiar inițiatorul acestei acțiuni.

Membrii clubului mulțumesc pe această cale Societății CIPVAL S.R.L., prin persoana domnului Virgil Bârsă, precum și tuturor celor care, prin contribuția lor, au făcut ca acest proiect să se realizeze.

IMG-20180702-WA0008 IMG-20180702-WA0010 IMG-20180702-WA0014

 

Comments

comments