OMNIA csm husi tenis

Camera Deputaţilor a decis: Pieţele, deschise în stare de alertă

noiembrie 17th, 2020 | de Husi Pe Surse
Camera Deputaţilor a decis: Pieţele, deschise în stare de alertă
Local

Camera Deputaţilor a decis: Pieţele, deschise în stare de alertă

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Deputaţii au decis săptămână trecută ca pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

„S-a făcut dreptate , închiderea piețelor pusă în aplicare de cei de la PNL a fost o greșeală imensă cu efecte negative care va ajunge să ne coste mult. Producătorii autohtoni trebuiesc susținuți , deoarece interzicându-le acest lucru riscăm să afectăm o categorie socială care făcea față cu dificultate și înainte de pandemie. Prin această hotărâre am dat dovadă de responsabilitate față de cetățenii noștri și de producătorii locali.” – a declarat Aurel Căciulă deputat .

Legea, care conţine şi amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi 93 de abţineri.

Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, arată un amendament propus de Marcel Ciolacu la Legea pentru aprobarea OUG 79/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal – bugetare, proiect care se află pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor.

Comments

comments