OMNIA csm husi tenis

Campania de educatie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie” – vezi Aici unde, si cand va avea loc!!

septembrie 21st, 2018 | de Husi Pe Surse
Campania de educatie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie” – vezi Aici unde, si cand va avea loc!!
Local

Lidl și Poliția Română lanseaza, la nivel national, a sasea editie a campaniei de educatie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie”

Huseni, sunteti asteptati maine,  22 septembrie 2018, incepand cu ora 11.00 in parcarea magazinului Lidl din Municipiul Husi, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 4A, pentru a invata alaturi de copii, cum sa fii pieton responsabil, la cursul interactiv de educatie rutiera, sustinut de reprezentanti ai Politiei Rutiere.

„Verde la educație pentru circulație” este un proiect de tradiție, care își propune, an de an, să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung, numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse. În cadrul evenimentului anual, cei mici află de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul lor spre școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive.

Noi credem cu tărie că educația, sub toate formele sale, este un factor esențial pentru un viitor mai bun. De aceea, în urmă cu șase ani, am demarat prima ediție a proiectului Verde la educație pentru circulație, prin care ne-am propus să contribuim la reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați cei mici, organizând lecții de educație rutieră dedicate copiilor. Cu fiecare ediție, acest proiect a crescut și ne bucurăm că, an de an, din ce în ce mai mulți copii învață cum să fie pietoni responsabili”, a spus Cristina Hanganu, Director de Comunicare și CSR Lidl România. – sustine cotidianul iasifun.

Comments

comments