OMNIA

Campanie Umanitara : „Fotbal din Suflet pentru Copii”- tricoul huseanul BUHAESCU scos la licitatie

august 9th, 2017 | de Husi Pe Surse
Campanie Umanitara : „Fotbal din Suflet pentru Copii”-  tricoul huseanul BUHAESCU scos la licitatie
Local

Campanie Umanitara : „Fotbal din Suflet pentru Copii”
Banii obtinuti vor merge in derularea unei activitati pentru copii .
LICITATIE #5
Tricou original de joc de la
FC VASLUI al lui
VASILE BUHAESCU.
Pretul de pornire al licitatiei este de 200 lei
Ofertele pot veni sub forma de comentarii la aceasta postare sau ca mesaje electronice pe contul de Facebook: Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui.
Suma licitata trebuie sa fie cu minim 10 lei mai mare fata de ultima oferta.
Licitatia se finalizeaza : 15 august 2017 orele 24:00.

Vasile Buhaescu s-a nascut pe 2 februarie 1988  pe meleagurile husene și de cand se stie este pasionat de fotbal. In prezent, are 27 de ani si a fost golgheterul echipei Metalul Resita, precum si atancant al Vasluiului. Incepand cu acest an, tanarul husean a semnat un acord cu echipa Olimpia Satu Mare.

Si-a inceput cariera la echipa orasului, FCM Husi, care era echipa satelit a Vasluiului, iar in octombrie 2005, a fost selectat de Mircea Rednic, la FC Vaslui.

„Am jucat pe terenurile de la Colegiul Național ‘Cuza-Voda’ si de la Colegiul Agricol ‘D.Cantemir’ si apoi m-am dus la FCM Husi in divizia C. In 2005 am ajuns să joc la FC Vaslui, in liga 1 pana in 2014.”

Primul sau meci a fost impotriva echipei Pandurii Târgu-Jiu, iar primul gol a fost impotriva echipei Rapid Bucuresti.

Evoluția tânărului hușean în plan sportiv a fost una vizibila și a avut un drum care l-a modelat și întărit ca și jucător. A fost în componența echipelor FCM Husi, FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti, ASA Tirgu Mures, Metalul Resita, CS Mioveni.

Vasile Buhăescu, fotbalist ce a evoluat timp de opt sezoane în primul eşalon în tricoul echipei FC Vaslui, a ajuns, în cele din urma să își construiască o carieră bazată pe profesionalism, pasiune, dar și mult talent.

20637973_660910300780306_1383484361256352648_n

buhaescu - Copy

Comments

comments